Suunnittelu

Sinulla on selkeä tarve, mahdollisesti jo ideakin...

Ideasi voi olla aivan "suoraan hatusta" tai olemassa olevan tuotteen parannus. Yhdessä ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme asian kuntoon mittatilauksena. Tuotamme uusia, innovatiivisia ja yksilöllisiä esillepano- ja myynninedistämisratkaisuja asiakkaidemme kaikkiin tarpeisiin.

Kerro meille etsimäsi ratkaisun käyttötarkoitus ja –kohde. Otamme huomioon toiveesi ja tuotteesi vaatimat reunaehdot sekä kilpailutilanteen. Jalostamme tarpeesi brandiin tai yrityskuvaan sopivaksi ideaksi, joka saa hahmonsa, mittasuhteensa ja materiaalinsa ja viimein lopullisen toteutuksensa.

Jo suunnitteluvaiheessa kiinnitämme huomiota ratkaisujen käytettävyyteen, toimivuuteen ja laatuun. Myös helppo käsiteltävyys, järkevä logistiikka ja yksinkertainen asennus ovat osa tuotteen laatua.  

Suunnittelussa käytämme uudenaikaisia ja tehokkaita suunnitteluohjelmia ja työkaluja. Mallinnamme kappaleet kolmiulotteisesti SolidWorks 3D-ohjelmistolla. eDrawings modulin avulla piirrosten ja rakennekuvien välittäminen sähköpostitse on helppoa. Piirustukset ovat tulostettavissa ja niihin on upotettu myös 3D-malli, jota voi käännellä ja katsella eri kulmista. Kuvien ja 3D-mallin avulla asiakas saa selkeän näkemyksen ehdottamastamme ratkaisusta.  Tuotantoa ja alihankkijoita varten tuotamme tarkat piirustukset ja kokoonpanokuvat osaluetteloineen. 

SP-Extralla on monipuolinen materiaalituntemus sekä teknistä suunnitteluosaamista. Toimiva alihankintaverkostomme sekä kattava maahantuontimme antaa mahdollisuudet toteuttaa vaativimmatkin ratkaisut kustannustehokkaasti.

<< Lataa ilmainen eDrawings Viewer katseluohjelma.